Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 5%
10x42

Steiner Ranger Xtreme 10x42

De Steiner Ranger Extreme serie zijn een serie prachtige lichtsterke verrekijkers die geschikt zijn voor allround gebruik in het algemeen en wildobservatie in het bijzonder. De Ranger Extreme serie is snel hanteerbaar, degelijk gebouwd en geschikt voor lange observaties.

Adviesprijs: 659,00  
629,00
U bespaart: € 30,00 (5%)
SRRAN10X42
+
Steiner Ranger Xtreme 10x42

De Steiner Ranger Xtreme 10x42 is zo compact dat u hem overal mee naar toe kunt nemen. Ideaal om vogels overdag van dichtbij te observeren of om altijd bij de hand te hebben voor observatie met een bovengemiddeld gezichtsveld. De hoge mate van kleurechtheid en de nauwkeurige weergave zijn indrukwekkend. De compacte verrekijker ligt comfortabel en goed gebalanceerd in de hand.
Met zijn uitstekende optiek in combinatie met een nog hogere lichttransmissie, een vergroot gezichtsveld, het verbeterde gebruiksgemak, de uitgebalanceerde grip, de NBR verstevigde rubberen bekleding en het lage gewicht maakt van de Steiner Ranger Xtreme 10x42 een meer dan uitstekende kijker.
Snel en betrouwbaar scherpstellen
Snel en betrouwbaar scherpstellen, zelfs met dikke handschoenen! Met de extra grote focusring is dit geen enkel probleem. U kunt snel en betrouwbaar focussen, zelfs in koude weersomstandigheden. De focusring pas naadloos in het design van de Steiner Ranger Xtreme 10x42 en combineert daarmee functionaliteit en design.
Ergonomische oogschelpen
Een praktische draai maakt dat de oogschelpen kunnen worden ingesteld voor gebruik met of zonder bril. De zachte en huidvriendelijke ergonomische eyecups bieden bescherming tegen vervelende, zijdelingse lichtinval en wind.
Specificaties

Vergroting 10x
Objectief diameter 42 mm
Gewicht 790gram
Breedte 125mm
Hoogte 147mm
Diepte 63mm
Uittredepupil 4.2mm
Helderheid 17.60
Schemergetal 20.5
Veldbreedte / 1000 m 108m
Scherpstelsysteem Fast-Close-Focus
Kortste instelafstand 1,9m
Drukwaterdicht tot -3m
Stikstof Druk Vulling by 2-way-valve technology
Temperatuurbereik -20 to +80 °C
Rubber Bescherming NBR-Longlife
Draagriem Neoprene
Objectief bescherming Ja
Oculair bescherming Ergonomic twist-up eyecups
Garantie 10 Jaar