Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Sirui N3204X

 
499,00
+

Wanneer u een stevig statief voor het zware werk zoekt, welke toch handzaam is, dan is het Sirui Master Carbon N-3204X statief een uitstekende keuze. Het carbonfiber statief heeft een indrukwekkende maximale hoogte van 177cm maar kan zeer compact opgeborgen worden.

Dit is mogelijk doordat de poten 180 graden op kunnen klappen. Hierdoor komt de kop tussen de poten terecht. Het statief heeft daardoor een transportlengte van slechts 51cm. En daarbij weegt het statief slechts 1.7kg, heeft een minimale hoogte van 15.5cm en kan apparatuur met een gewicht van maximaal 18kg dragen.

Unieke split middenkolom
De N-3204 X is voorzien van een split middenkolom. Deze middenkolom is snel en gemakkelijk op te delen door het losdraaien van de haak in de onderkant. Hierdoor worden beide delen van elkaar gescheiden zodat u een korte middenkolom krijgt. Deze korte middenkolom blijft op het statief bevestigd en is ideaal voor het maken van opnames vanuit een zeer lage hoek, voor bijvoorbeeld macro-fotografie.

Monopod functionaliteit
Eén van de statiefpoten van de N-3204 X is los te schroeven waardoor u de beschikking over een monopod. Dit is handig wanneer u geen statief mag gebruiken of wanneer u fotografeert in krappe ruimtes. Door het bevestigen van de split middenkolom op de monopod kunt de hoogte ook nog eens aanzienlijk verhogen.

Comfortabel gebruik
De poten van het statief zijn onafhankelijk van elkaar in hoek verstelbaar zodat het statief gemakkelijk aan een oneffen terrein is aan te passen. Het statief wordt geleverd met een luxe gevoerde draagtas inclusief schouderriem. Beenwarmers op de poten zorgen voor comfortabel gebruik in extreme weersomstandigheden en helpen om de poten te beschermen tegen beschadigingen. Aan de haak onderaan de middenkolom kunt u een contragewicht, bijvoorbeeld uw foto- of videotas, bevestigen voor extra stabiliteit.

Eigenschappen:

- Compact op te bergen
- Eén statiefpoot is te gebruiken als monopod
- Unieke split middenkolom voor extra flexibiliteit
- De poten zijn afzonderlijk in 23, 52 en 80 graden verstelbaar
- Haak aan de onderkant van de middenkolom
- Monopod maximale hoogte 149cm
- Monopod minimale hoogte 51cm