Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Product filters

Merk
Prijs
 –  €
  • € 129
  • € 329

Serie Tx - Traveller


Reisgezel om op te kunnen steunen

SI T2205X all

Het ideale reisstatief is een compromis tussen minimale omvang in opgevouwen toestand en maximale werkhoogte in gebruik. Sirui's Traveller serie is ontworpen voor de reiziger én biedt een zeer bruikbare werkhoogte bij een laag gewicht en bijzonder kleine ingeklapte omvang. Als geen ander laat het Traveller statief de fotograaf vrij om te zwerven door stad en land, niet in het minst gehinderd door gewicht of dimensies. De poten zijn uitgerust met stroeve rubbervoeten, waaruit handige RVS-spikes gedraaid kunnen worden. Zo is in elke omgeving een optimale grip te verwezenlijken.

Slank en rank

De mooie combinatie van stevigheid en compactheid wordt bereikt door de geringe buisdikte van de Travellerstatieven. Stevige, maar lichtgewicht buizen, vooral in de koolstofvezel-modellen, maar slank en rank. Daardoor kunnen twistlocks, scharnieren en schouders eveneens compact worden uitgevoerd. Alle aspecten tesamen dragen bij aan een lichte en compacte reisgenoot.

Duurzaam


Wie reist weet dat de omstandigheden onderweg sterkt wisselend zijn. Het Travellerstatief is tegen alles opgewassen. Het model is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Het aluminium is koud-geperst en daardoor vele malen robuuster dan het gebruikelijke aluminium bij andere merken. Scharniers, afsluitringen, twistlock en voetjes, het is allemaal topkwaliteit grondstof en uitmuntend geproduceerd.

Demontabel

Heel praktisch is dat de Traveller statieven vrijwel helemaal kunnen worden gedemonteeerd, zodat deze ook na de meest woeste trektochten vol natte en vieze ontberingen eenvoudig kunnen worden gereinigd. Zo blijft het statief vele jaren in topconditie.