Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Serie P - Eenbeen

De ideale steun voor alle omstandigheden

SI P326 cam LowResSI P326 tall

Een eenbeenstatief is er voor altijd. Beter nog: overal en altijd. Onder een zware camera, bij gebruik van een langere telelens, in zwaar weer. Een extra steunpunt op de grond maakt het verschil. Zo kan de fotograaf meerdere stops aan belichtingsspeelruimte winnen. En dat vertaalt zich in meer creatieve mogelijkheden. Of een langer fotografische dag, van het vroegste ochtendkrieken tot de laatste schemering. Een monopod is een de perfecte reisgenoot, een overmoeibare reportage-assistent, die camera naar grotere hoogten tilt en nooit, maar dan ook nooit een sta-in-de-weg is.

De P van punt

Een eenbeenstatief rust met één punt op de grond. De andere twee statiefbenen zijn uw eigen benen. Zo is toch een driepunts verankering op de grond bereikt. Maar dan met een extreme flexibiliteit. Met een monopod kan men immers heel gemakkelijk panoramische en/of tiltende bewegingen maken. Het volgen van een bewegend onderwerp gaat gemakkelijker met een eenbeen dan uit de losse pols. Maximale wendbaarheid en tegelijk de beste stabiliteit, dat is wat een Sirui eenbeenstatief voor u betekent.

Met een eenbeen is het bovendien onvergelijkbaar snel van standpunt wisselen. En op de nieuwe plek aangekomen bent u meteen weer klaar voor de actie. Echt, een monopod is onmisbaar. En voor het geld hoeft u het zeker niet te laten.

Sterk door kwaliteit

Een Sirui P326 eenbeen weegt 400 gram, maar kan 10 kilogram dragen. Dat is illustratief voor de kwaliteit van de monopods van Sirui. Gemaakt van uiterst duurzaam en rigide koolstofvezel, in acht lagen, met slanke buizen die met minimale tolerantie in elkaar schuiven en daardoor maximale stevigheid bieden. De voet is gemaakt van stroef rubber en erin verborgen zit een uitdraaibare roestvaststalen spike. Onwrikbaar op alle ondergronden. De hals is voorzien van een dikke foamgrip, daarboven een zwenkbare polsband en daarboven de slimme omkeerbare statiefplaat. Met een schroef in zowel 1/4 als 3/8 draad.

geen producten in deze categorie