Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Product filters

Prijs
 –  €
  • € 79
  • € 80

Crumpler tassen

Crumpler is ontstaan uit een ware zoektocht naar de ideale tas. Lees elders maar over de bijzondere ontstaansgeschiedenis van dit internationaal vermaarde merk. Maar, een leuke geschiedenis is één ding, een goed product is waar het om draait. En daar zijn ze bij Crumpler heel fanatiek in.

In Berlijn, bruisende stad van creatieven, ontwerpers en artistiekelingen, zit de ontwerp- en marketingafdeling die de tassen ontwerpt dit wij hier kunnen aanschaffen. Het is een intense samenwerking tussen de specialisten van marketing en ontwerp, want een Crumpler tasconcept staat niet op zichzelf, het is altijd een gevolg van een door de marketeers grondig in kaart gebrachte reële behoefte. En daarna volgt een lang proces van interactie tussen designers, marketeers en proefgebruikers. Pas daarna wordt een ontwerp definitief. Geen wonder dat vrijwel elke nieuwe Crumplertas een succes is.

Wat Crumpler ook bijzonder maakt is dat de ontwerpen nooit rechttoe-rechtaan zijn. Dus niet eenvoudigweg een voorkantje, zijkantjes en een achterkantje. Nope. Crumpler zoekt naar slimmere oplossingen, bijvoorbeeld om de tas sterker te maken, ook al maakt dat de productie ervan niet eenvoudiger (of goedkoper). En nu we het toch over de productie hebben: alle, echt alle tassen van Crumpler worden met de hand gemaakt. Niet dat er geen mechanische hulpmiddelen worden gebruikt, zoals elektrisch aangedreven snijapparaten en (natuurlijk) naaimachines, maar elke tas wordt werkelijk door goed getrainde professionals element voor element geassembleerd en tegelijk gecontroleerd. Geen wonder dat ze er wel dertig jaar garantie op durven geven.

Maar wat maakt een Crumpler nou zo beroemd? Gemakkelijk: het is een lifestyle. Wie ooit een Crumler tas kocht weet dat. Het begint met een IT-tas, heb je dan een cameratas nodig, dan wil je ook een Crumpler. En een reistas: ook een Crumpler natuurlijk. Welkom bij de familie.

Crumpler heeft een Europese website met al haar producten. Let op, niet al deze producten zijn in Nederland en België verkrijgbaar.