Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Product filters

Merk
Prijs
 –  €
  • € 150
  • € 499

Billingham fototassen

Hoe wordt een Billingham fototas gemaakt?

Bescherming heeft er nog nooit zo goed uit gezien!

Pak een Billingham tas op en je merk het verschil, het voelt gewoon meteen goed. Dat ondefinieerbare iets is alleen mogelijk door de passie voor kwaliteit en detail. Elk stuk leer, elk stuk materiaal en messing wordt gemaakt met zorg, door mensen met gevoel! Is het echt nodig om zoveel moeite te doen voor het maken van een kwaliteits product? Waarschijnlijk niet, maar om een Billingham te maken zijn wij van mening dat het niveau van commitment essentieel is. Een Billingham gaat niet over nostalgie of traditie, het is veel maar dan alleen maar een mooie tas. Het gaat om de verwachting van het beste draagcomfort en bescherming voor je camera en apparatuur.

Billingham & Co sinds 1973 een familiebedrijf!

Het bedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf. In de fabriek, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland, werken verschillende getalenteerde vaklui aan de cameratassen die bij professionele fotografen en liefhebbers sinds de start van het bedrijf een bijzondere status hebben verdiend. Producten als de Hadley, f/stop de 05 series en 07 series zijn dan ook bijzonder ambachtelijk gemaakt. De cameratassen worden ontworpen én in elkaar gezet in Groot Brittanië en zij representeren het Engelse oog voor detail. Oorspronkelijk waren de tassen ontworpen als visserstassen maar toen oprichter Martin Billingham constateerde dat de tassen geliefd waren geworden bij fotografen paste hij de modellen aan voor optimaal gebruik met camera-apparatuur. De cameratassen worden in Nederland verkocht bij c.a. 12 gespecialiseerde fotozaken. In België omvat het dealernetwerk c.a. 10 verkooppunten.