Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wie is Foto Rembrandt?

Foto Rembrandt is reeds lang een begrip geworden in Merksem, Antwerpen en ver daarbuiten.

De basis van dit succes is dat wij, bij Foto Rembrandt onze tijd nemen. We stellen ons in de plaats van de klant zijn fotografiebeleving om het beste advies op maat te geven.

Wij geven uitleg en service en stoppen niet na uw aankoop. Ook daarna bent u welkom in de winkel met bijkomende vragen of uw toestel, lenzen, flitsers, videocamera's, statieven, tassen, uw accessoires, uw foto's … zonder hierin limitatief te zijn.

Ook voor fotowerk en foto gadgets bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor foto afdrukken, vergrotingen, canvas, kaders en foto gadgets.

We beperken ons niet tot de alle producten die u in de winkel ziet staan.

Inmiddels werken wij er reeds 38 jaar aan om u de beste persoonlijke en op maat gemaakte service te bieden.

Sinds kort werken we met een nieuw enthousiast team dat staat te springen om u bij te staan en hun kennis te delen met u.

Wij streven er ook naar om onze webshop dagelijks te verbeteren en aan te vullen. Indien u op zoek bent naar iets dat u niet onmiddellijk kan weervinden, twijfel niet en contacteer ons;

Indien u zakelijke interesse hebt (bedrijven, scholen, instellingen, clubs, …) aarzel niet om ons te bellen, te mailen of langs te komen

Alle aangeboden artikelen op onze webshop vallen onder de algemene voorwaarden van Foto Rembrandt betreft garantie en service naverkoop.

Onze gegevens zijn de volgende:

Foto Rembrandt, Bredabaan 747, 2170 Merksem
Tel: 03/646.62.17
Fax: 03/646.44.19
@: info@fotorembrandt.be

Openingstijden

maandag dinsdag
woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
gesloten10.00-18.00 10.00-18.0010.00-18.00 10.00-18.00 10.00-16.00 gesloten

Wij wensen u veel winkelplezier,

het team van Foto Rembrandt

Dieter, Oliver, Caroline