Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Product filters

Merk
Prijs
 –  €
  • € 150
  • € 1289

Tamron

5 Jaar Garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van uw Tamron lens u niet zal teleurstellen. Om u helemaal zorgeloos te kunnen laten genieten van uw aankoop, geven wij u de mogelijkheid de standaard garantietermijn die op deze lens van toepassing is om te zetten in een garantietermijn van 5 jaar.

U kan deze garantieverlenging aanvragen middels de stickercode die u terugvindt op de garantiekaart van het Tamron objectief dat u aankocht. U dient uw Tamron objectief uiterlijk binnen 2 maanden na de aankoop te registreren.

Tamron's continue streven om uitsluitend top kwaliteit objectieven te fabriceren, wordt wellicht het beste onderstreept door het gegeven dat Tamron inmiddels al meer dan 60 jaar bestaat. Door de jaren heen heeft dit prachtige innovatieve producten opgeleverd, die continu internationale awards in de wacht slepen. Tamron heeft altijd op innovatieve wijze vol ingezet op onderzoek, ontwikkeling en verbetering van de optische technologie. Dit heeft geresulteerd in een aantal opmerkelijke producten zoals verwisselbare kwaliteitsobjectieven voor DSLR camera's met ongeëvenaarde helderheid en resolutie. Verwisselbare Tamron objectieven worden door fotografen wereldwijd zeer gewaardeerd. In het bijzonder voor hun unieke specificaties, uitstekende optische prestaties, verbluffend compacte afmetingen en ongekende gebruiksgemak. Kwaliteiten die te danken zijn aan technologie die door Tamron zelf wordt ontwikkeld. Ruim 60 jaar na de oprichting zet Tamron de traditie voort door voortdurend opmerkelijke nieuwe producten te ontwikkelen, zoals camera objectieven voor zogenaamde spiegelloze camera's. Tamron is toonaangevend in de ontwikkeling van optische technologie en verbetert continu haar kern technologieën om haar trouwe klanten state-of-the-art producten te kunnen blijven aanbieden. De afgelopen 60 jaar, nu en zeker ook in de toekomst.