Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 16%
Tamron SP AF 200-500mm F/5-6,3 Di LD [IF]

Tamron SP AF 200-500mm F/5-6.3 Di LD [IF

SP AF 200-500mm F/5-6.3 Di LD [IF]

Opmerkelijke ultra-telelens

Adviesprijs: 1.059,00  
889,00
U bespaart: € 170,00 (16%)
TN200500
+

Deze Super Performance (SP*) telezoomlens heeft alles in huis om de wensen te vervullen van succesvolle natuur- en sportfotografen. De extreme telestand brengt veraf gelegen voorwerpen dichtbij en stelt u in staat om beeldvullende opnames te maken. Het vermogen om voorwerpen dichterbij te halen maakt interessante composities mogelijk en vergroot de fotografische en creatieve horizon aanzienlijk. Verder biedt deze lens een fantastische beeldkwaliteit dankzij de toepassing van moderne ontwerpmethodes en glas van hoge kwaliteit.

De lens is uitgerust met een statiefaansluiting en met het Filter Effect Control (FEC) om het gebruik van polarisatiefilters eenvoudiger te maken. Chromatische aberratie -een probleem dat bij veel telelenzen speelt- werd tot een minimum teruggebracht door toepassing van een LD (Low Dispersion) lenselement met een lagere kleurspreiding. Heldere, sprankelende kleuren en een hoge resolutie zijn als resultaat van deze optimalisatie zichtbaar bij elke zoominstelling.
* SP (Super Performance) lenzen onderscheiden zich door een extreem hoge optische en mechanische kwaliteit.

De vermelding "Di" (Digitally Integrated Design) kenmerkt een generatie lenzen die specifiek zijn aangepast aan de hogere eisen van digitale spiegelreflexcamera's (APS-C en full frame).