Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 25%

Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD

Telefoto geëvolueerd. De volgende stap.

Adviesprijs: 1.799,00  
1.349,00
U bespaart: € 450,00 (25%)
TN70200VC
+

Betere functionaliteit voor voortreffelijke foto's

De apex van telefoto-objectieven in een compact pakket. SP 70-200 mm F/2.8 Di VC USD* met VC (Vibration Compensation) -beeldstabilisatie levert een geavanceerde beeldkwaliteit in een behuizing die de kleinste** is in zijn klasse. Uitgerust met de eigen USD (Ultrasonic Silent Drive) -motor van Tamron, kan dit objectief bogen op een snelle autofocus. En u kunt dat ene beslissende moment vastleggen. Voor sport, journalistiek, mode, bruiloften of zelfs landschappen overtreft de 70 - 200 mm telkens opnieuw uw verwachtingen.

*De Sony-installatie bevat geen VC, aangezien Sony's digitale SLR-behuizingen de beeldstabilisatiefunctionaliteit bevatten. Het objectief van Sony wordt "SP 70-200 mm F/2.8 Di USD" genoemd.

Voortreffelijke beeldkwaliteit

Het optische design van dit objectief maakt gebruik van een hoogvermogens-XLD (Extra Low Dispersion) -element dat is vervaardigd van speciale glasmaterialen met een extreem lage kleurenverstrooiingsindex. Daarmee wordt het vermogen van het glas aangegeven om een lichtstraal in zijn spectrale kleuren te verdelen. De verstrooiingseigenschappen zijn nog lager dan bij standaard-LD-lenzen en voldoen bijvoorbeeld aan de waarde van fluorieten. De XLD-lens zorgt in combinatie met het LD-element voor het hoogste contrast en sprankeling. Dat voorkomt op effectieve wijze de in de telefotografie problematische chromatische aberratie en zorgt zelfs in de randgebieden voor de grootste scherpte. Het resultaat is een objectief dat effectief fouten van de kleuren in de lengterichting en axiale vergrotingsfouten in het volledige zoombereik compenseert en de hoogste resolutie alsmede sprankeling bij uw beelden waarborgt.

USD

De Ultrasonic Silent Drive (USD) is Tamron's nieuwste generatie autofocusmotoren. Dankzij de vooruitstrevende motortechnologie en een nieuwe ontwikkelde software maakt de USD een snelle, precieze en vrijwel geluidsloze fotografiebeleving mogelijk. Er is bijna geen betere optie voor snelle en dynamische beelden zoals deze voorkomen in de sportfotografie, bij snelle voertuigen of ook in de natuurfotografie.

VC-beeldstabilisatie (Vibration Compensation)

De bewezen Tamron VC-beeldstabilisator (Vibration Compensation) zorgt in dit objectief voor scherpe beelden zonder bewegingen. Daardoor kan het objectief ook bij handmatige opnames of bij weinig licht perfect worden gebruikt.