Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

SONY FE 35 mm F1.8

 
700,00
SYFE35F18E
+

SPECIFICATIES EN KENMERKEN

  • Standaard prime-lens met snel diafragma van F1.8
  • Stille, betrouwbare AF-tracking voor films en foto's
  • Rond diafragma met 9 bladen voor vloeiende bokeh
  • Een asferisch element voor uitstekende resolutie van hoek tot hoek
  • Stof- en vochtbestendig ontwerp2
MINIMALE SCHERPSTELAFSTAND:
0,22 m (0,73 ft)
MAXIMALE VERGROTINGSVERHOUDING (X)
0,24
FILTERDIAMETER (MM)
55
GEWICHT
280g

Voorbeeldfoto'sAfbeelding: Compact, licht en full-frame

Compact, licht en full-frame

Dankzij het innovatieve optische ontwerp weegt deze lens met groot diafragma slechts 280 g (9,9 oz), met een diameter van 65,6 mm en een lengte van 73 mm. Hij biedt zowel mobiliteit als prachtige beeldkwaliteit — ideaal voor fotografie en film. De full-frame lens kan worden gecombineerd met APS-C-behuizingen. Dit levert een equivalente brandpuntsafstand van 52,5 mm op die optimaal is voor portretten en snapshots.

Afbeelding: Hoge resolutie van hoek tot hoek met het grootste diafragma

Hoge resolutie van hoek tot hoek met het grootste diafragma

Het geavanceerde lensontwerp bevat een strategisch geplaatst asferisch element dat optische aberraties vermindert en over de hele lengte zorgt voor hoge resolutie. U kunt zo nodig ook vloeiende bokeh toevoegen. Het 9-bladige ronde diafragma zorgt voor natuurlijk ogende highlights. Dankzij de minimale focusafstand van 0,22 m (0,73 ft.) en de maximale vergroting van 0,24 x is deze lens ook geschikt voor close-ups.

Afbeelding: Veelzijdig en betrouwbaar in elke opnamesituatie

Veelzijdig en betrouwbaar in elke opnamesituatie

De focusvergrendeling is eenvoudig te bedienen met toegankelijke knop. Via een menu in de camerabehuizing kunnen ook andere functies aan deze knop worden toegewezen. De lens heeft daarnaast een scherpstelmodusschakelaar waarmee u kunt wisselen tussen de automatische en handmatige focusmodi. Het stof- en vochtbestendige ontwerp2 biedt maximale betrouwbaarheid in rauwe omgevingen.

Afbeelding: Stille, betrouwbare AF-tracking voor films en foto's

Stille, betrouwbare AF-tracking voor films en foto's

De kleine scherptediepte van een diafragma van F1.8 maakt scherpstellen erg belangrijk. De autofocus is snel, precies en stil dankzij de snelle, precieze reacties van het lineaire AF-aandrijvingssysteem van de lens. Dit is niet alleen ideaal voor fotograferen, maar ook voor filmen omdat de focus door te 'wankelen' zeer precies en continu bediend kan worden.

Meer informatieAfbeelding van lensconfiguratie

Lensconfiguratie

Indrukwekkende optische prestaties voor camera's van Sony, uiterst nauwkeurig ontworpen voor veelzijdig en betrouwbaar gebruik in diverse toepassingen.

[1] Asferische lens

Afbeelding van MTF-grafiek

MTF-grafiek

MTF (Modulation Transfer Function) geeft aan hoe goed een lens fijne details kan reproduceren, gemeten als mate van contrast bij lijnen die dicht op elkaar liggen.

[1] Contrast (%) [2] Afstand vanaf optisch midden van de lens (mm) [3] Max. diafragma [4] F8-diafragma [5] Ruimt. frequentie [6] 10 lijnparen/mm [7] 30 lijnparen/mm [8] Radiale waarden [9] Tangentiale waarden