Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Product filters

Merk
Prijs
 –  €
  • € 0
  • € 17500

Sigma

Uw relatie met fotografie zal voorgoed veranderen

Sigma heeft optische technieken geperfectioneerd met het doel de mogelijkheden van moderne digitale spiegelreflexcamera's volledig te benutten. Zo wordt tegemoetgeko­men aan de eisen van de hedendaagse fotograaf. Het omvangrijke assortiment biedt keuze uit objectieven voor de meest uiteenlopende situaties. U kunt uw creativiteit dus helemaal de vrije loop laten.

Globaal onderscheiden we vier typen objectieven: standaard, groothoek, tele en macro. U vindt het gewenste Sigma objectief aan de hand van deze indeling. Heeft u liever advies aan de hand van praktische situaties of gedetailleerde wensen? Gebruik dan onze product vergelijker en bekijk dit beeldhoekoverzicht. Hier kunt u zien welke beeldhoek u krijgt bij bepaalde brandpunt afstanden.

Een Sigma objectief sluit altijd naadloos aan bij de mogelijkheden van úw camera. Daarom is het belangrijk dat u steeds het merk van uw camera correct selecteert!


Hieronder ziet u hoe de Sigma lenzen gemaakt worden: