Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN C

 
849,00
+

SIGMA introduceert de 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary, voor Sony E-mount en Leica L-mount.


Het optisch ontwerp van de 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary is gebaseerd op dat van de SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art maar door de brandpuntsafstand te laten beginnen op 28mm is het objectief significant kleiner en lichter geworden - met behoud van de hoogwaardige optische prestaties.

Centraal binnen het concept van onze Contemporary-lijn staat de optimale balans tussen optische prestaties en formaat. Bij de ontwikkeling van dit nieuwe optiek is SIGMA hier trouw aan gebleven, met als resultaat een professionele standaardzoom in een compacte behuizing, klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Het is zelfs de kleinste én lichtste lens in haar klasse.

SIGMA's optische ingenieurs hebben een nieuwe combinatie van coatings en lensstructuur geïntroduceerd, waardoor deze standaardzoom breed inzetbaar is.

Met de 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary introduceert SIGMA een compacter alternatief voor de geroemde 24-70mm F2.8 DG DN | Art.