Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Leica Summicron-M 90 mm f/2 ASPH.

Leica APO Summicron-M 90 mm f/2 ASPH.

 
4.440,00
11884
+

Het lichtsterke Leica APO-Summicron-M 90mm f/2.0 ASPH levert uitstekende prestaties voor het maken van portretten en fotojournalistiek. Daarnaast is het objectief uitstekend geschikt voor straatfotografie wanneer u onopvallend foto's wilt nemen van een wat grotere afstand. Het grote diafragma van f/2.0 staat het gebruik van relatieve snelle sluitertijden toe waardoor onscherpe beelden door camerabewegingen worden voorkomen.

Veelzijdig en lichtsterk
Wat betreft beeldkwaliteit heeft dit objectief praktisch geen concurrenten in deze klasse. Het objectief maakt gebruik van een apochromatische correctie en een asferisch lenselement wat zorgt voor zeer levendige en vervormingsvrij opnames met een hoge resolutie leveren zelfs bij een wijd open diafragma. Het compacte ontwerp en hoge lichtsterkte maken de Leica APO-Summicron-M 90mm f/2.0 ASPH ideaal voor fotografie uit de hand.

6-bit code
Het objectief is uitgerust met de "6-bit" codering waardoor de Leica M digitale camera het objectief kan herkennen en metadata kan ontvangen. Hierdoor kan de camera, optioneel, een op software gebaseerde vignetteringscorrectie uitvoeren. Als u in RAW fotografeert, wordt het beeld zonder enige wijziging opgeslagen.

Kenmerken

- Ideaal voor onder andere portretten en straatfotografie
- Groot maximaal diafragma van f/2.0
- Apochromatisch en asferisch lenselement
- Bevat 6-bit code voor objectiefherkenning en metadata