Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Leica Summilux-M 35 mm f/1,4 ASPH.

Leica Summilux-M 35 mm f/1,4 ASPH.

 
5.100,00
11663
+

Het optische ontwerp van de Leica Summilux-M 35 mm F1.4 Asph. is optimaal afgestemd voor gebruik in combinatie met de digitale Leica M-modellen. Het onthult de volle omvang van zijn uitstekende prestaties in het bijzonder bij montage op de Leica M9. De Leica Summilux-M 35 mm F1.4 Asph. levert tevens uitstekende resultaten op analoge M-modellen en is voorbestemd om een onmisbaar onderdeel van elke M-systeem uitrusting te worden.

Zelfs helemaal open onthult de Leica M-Summilux 35 mm F1.4 Asph. een karakterisiteit zonder enige concessies die zij weerga niet kent op het gebied van compacte 35 mm lenzen.
Uitstekende beeldprestaties over het gehele scherpstelbereik, van oneindig tot minimale scherpstelafstand; uitstekend contrast, zelfs in de fijnste structuren. Daarnaast prachtige weergave van details in het gehele beeldveld; goede gebiedsafvlakking en afgediafragmeerd tot f2 en verder vrijwel geheel vrij van coma effecten. Het is dan ook vrijwel onmogelijk om de uitstekende optische prestatie's verder te verbeteren door kleiner te gaan diafragmeren.