Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Leica Summilux -M 21 mm f/1,4 ASPH.

Leica Summilux -M 21 mm f/1,4 ASPH.

 
7.395,00
11647
+

De Leica Summilux-M 21mm f/1.4 ASPH is een supergroothoekobjectief ontworpen voor hoge optische prestaties. Door de uitstekende beeldkwaliteit, zeer grote beeldhoeken en het compacte ontwerp is het objectief bijzonder veelzijdig inzetbaar voor professionele fotografie. Bij volle opening is de scherptediepte extreem klein. Hierdoor wordt het onderwerp bij close-ups effectief van de achtergrond gescheiden met zeer expressieve beelden als resultaat. Bij een gemiddeld diafragma is de scherptediepte al zo groot dat gehele scènes scherp afgebeeld worden. Door het ontwerp met zwevende lenselementen behoudt het objectief zelfs bij close-up opnames een zeer hoge resolutie. Vignettering en vertekening zijn uitstekend gecorrigeerd voor een objectief met deze lichtsterkte. Door middel van de gepatenteerde rechthoekige zonnekap kunnen Series VIII-filters gebruikt worden.

Het objectief is uitgerust met de "6-bit" codering waardoor de Leica M digitale camera het objectief kan herkennen en metadata kan ontvangen. Hierdoor kan de camera, optioneel, een op software gebaseerde vignetteringscorrectie uitvoeren. Als u in RAW fotografeert wordt het beeld zonder enige wijziging opgeslagen.

Kenmerken

- Zeer lichtsterk supergroothoekobjectief
- Bevat 6-bit code voor objectiefherkenning en metadata
- Compact ontwerp
- Twee asferische lenselementen voor uitstekende optische prestaties