Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Leica Summicron-M 35 mm f/2 ASPH.

Leica Summicron-M 35 mm f/2 ASPH.

 
3.165,00
black chrome
11673
+

Het lichtsterke Leica Summicron-M 35mm f/2.0 ASPH objectief heeft een populaire brandpuntsafstand van 35mm en maakt gebruik van asferische lenselementen voor een uitstekende scherpte, een mooi contrast en een hoog oplossend vermogen. Dit objectief heeft een uitzonderlijke beeldkwaliteit over het gehele scherpstelbereik. Door het grote diafragma van f/2.0 is het objectief ook zeer goed bruikbaar bij weinig omgevingslicht. Door de veelzijdigheid, het compacte ontwerp en het lichte gewicht vormt dit objectief een uitstekende combinatie met de Leica M camera's.

6-bit code
Het objectief is uitgerust met de "6-bit" codering waardoor de Leica M digitale camera het objectief kan herkennen en metadata kan ontvangen. Hierdoor kan de camera, optioneel, een op software gebaseerde vignetteringscorrectie uitvoeren. Als u in RAW fotografeert, wordt het beeld zonder enige wijziging opgeslagen.

Kenmerken

- Groot diafragma van f/2.0
- Compact en licht van gewicht
- Hoog oplossend vermogen
- Uitstekende scherpte en contrast
- Bevat 6-bit code voor objectiefherkenning en metadata

Summicron-M 35mm/f2_silver_front

Summicron-M 35mm f/2 ASPH._front


Summicron-M 35mm f/2 ASPH._top

Summicron-M 35mm/f2_Silver_top