Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

NISSIN

Nissin Camera Flitsers

Het kwalitatief hoogstaande assortiment omvat diverse flitsers, compact en uitgebreid, voor alle bekende cameramerken: Canon, Nikon, Sony, Fujifilm én Micro 4/3 systemen. Nissin staan bekend als uitstekend alternatief voor de originele merkflitsers, de uitstekende prestaties en gebruiksgemak door het gebruik van hoogstaande technologie. Enkelen van de nieuwste modellen (o.a. i60A, Di700A) bevatten kantelbare kleurendisplays. Uniek aan de flitsers van Nissin is dat de i60A en Di700A zijn uitgerust met het NAS-systeem, waarbij je de flitsers tot een afstand van 30 meter draadloos kunt besturen met behoud van TTL!

Zowel het klassieke X- en 3,5mm flitscontact

Ook hebben de Nissin Di700A en i40 flitsers zowel het klassieke X- en 3,5mm flitscontact waardoor ze ook los van de camera gebruikt kunnen worden voor creatieve effecten.

Geschikt voor diverse TTL-systemen

Nissin camera flitsers bieden vele mogelijkheden zoals flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Alle flitsers zijn geschikt voor het o.a. het Canon E-TTL/ E-TTL II, Nikon i-TTL en Sony ADI/ P-TTL. O.a. Di700A en i60 kunnen draadloos als remote (slave) flitser gebruikt worden in combinatie met originele merkflitsers.

Ook voor Micro Four Thirds en Fujifilm camera's

Naast de genoemde high-end flitsers heeft Nissin een aantal producten in het assortiment voor specifieke doeleinden of passend bij speciale camera's. Nissin MF18 is een luxe macro-ringflitser met Nissin's revolutionaire 'Fine Macro' technologie wat het mogelijk maakt extreem precies het flitsvermogen te regelen.