Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

LOWE PRO

Lowe Pro

De oplossing voor reizende fotografen: De Lowepro PhotoStream RL 150. Deze camera koffer voldoet aan de handbagage afmetingen van de meeste vliegtuigmaatschappijen en weegt slechts 3,7 kilo. Daarmee biedt hij genoeg ruimte om een flinke camera uitrusting in op te bergen, bijvoorbeeld 1-2 professionele spiegelreflexcamera's met objectief tot 70-200mm f/2.8, 8 extra lenzen of flitsers, een 15" laptop, een statief én overige accessoires! En dat mag gewoon mee in het vliegtuig!Lowepro komt met een uitbreiding op de populaire Flipside camera rugzakken! De Flipside Trek serie bestaat uit 3 maten rugzakken met het bekende 'Flipside' camera compartiment dat opent op het rugpand, én extra ruimte voor outdoor accessoires en eten en drinken!

De serie bestaat uit de 250 AW voor systeemcamera's en compacte spiegelreflexcamera's, de 350AW voor standaard spiegelreflexcamera's en de 450 AW voor Pro-dslr camera's met battery grip. Aan de buitenkant kan je allerlei accessoires bevestigen, zoals een statief. Uiteraard hebben de Flipside Trek cameratassen een AW regenhoes.


Loweprofessional en Freerunner Pedro Salgado woont in Portugal en trekt er regelmatig op uit om te trainen, trainingen te geven of video's en foto's te maken van zijn stunts. Zijn camera neemt hij mee in een Lowepro ProTactic 350 AW; een niet al te grote tas met extra bescherming, wat wel zo handig is tijdens het freerunnen! Ook maakt Pedro regelmatig opnames met zijn drone, die hij vervoert in de Lowepro DroneGuard CS 400!Dit keer ging Pedro Salgado op pad aan de zuidkust van de Tagus river in Lissabon (Margem Sul), samen met Diogo Antas da Cunha (www.diogoantascunha.com), die de video maakte!