Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Ricoh WG-6

 
399,00
RHWG6
+

LOGOs-300x160-WG_6-Logo.jpgRicoh WG-6 Zwart

De Ricoh WG-6 in de kleur zwart is een robuuste digitale compact camera waarmee je zowel foto's en video's kunt maken. Door een groot aantal nieuwe functies is de actiecamera ideaal in verschillende omstandigheden. Door de lens met 6 LED lampen is de camera handig bij close-upfotografie en maak je video-opnamen in 4K. Deze lampen minimaliseren bewegingen van jou en van het object.

Met de Ricoh WG-6 zwart kun je tot 20 meter diep in het water en tot -10 graden fotograferen en filmen. Ook is de camera bestand tegen schokken en overleeft het een val vanaf 2 meter hoog. Kortom: genoeg redenen om deze camera mee te nemen bij actieve activiteiten.

Naast de bovenstaande eigenschappen beschikt de actiecamera ook over 18 scènemogelijkheden waarmee je jouw opnames helemaal eigen kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen instellingen op te slaan en op te roepen met één druk op de knop. Zo kun je snel en gemakkelijk de meest gebruikte instellingen activeren. Zo hoef je niet eerst het hele menu te doorlopen.

De Ricoh WG-6 beschikt over een 5x optische zoomlens met een groothoekbereik van 28mm, waarmee je mooie close-up en mooie opnames van landschappen maakt. De Backside Illumination technologie zorgt voor een hogere lichtopbrengst en een lagere ruis met een groter dynamisch bereik in jouw foto's. De functie 'Handheld Night Snap-modus' stelt jou in staat om automatisch meerdere beelden van dezelfde nachtscène vast te leggen om er vervolgens een scherp compositiebeeld van te maken.

  • 20m Waterproof
  • 2.1m Shockproof
  • 10 Freezeproof
  • 100kgf CrushproofThe toughest body of WG series
  • Approx. 20 effective megapixels
  • 5x optical zoom starting from 28mm
  • 4K - 30fps movie recording