Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Leica Q2

 
4.820,00
LAQ2
+

Leica Q2

De Leica Q2 is een full frame compact camera met een snelle autofocus en innovatieve OLED zoektechnologie. Het design is elegant en tijdloos, waarbij deze Leica nieuw functies en mogelijkheden heeft ten opzichte van de Leica Q. Deze full frame camera blinkt uit dankzij zijn beschermende afdichting tegen stof en vocht, waarbij hij ideaal is om voor opnamen onder alle weersomstandigheden.

De Leica Q2 beschikt over een 47,3 megapixel full frame sensor voor haarscherpe foto's als 4K video's. In combinatie met het Leica Summilux 28mm F/1.7 ASPH zijn uitzonderlijke beeldprestaties gegarandeerd. Het lichtgevoelige diafragma van F/1.7 garandeert een optimale beeldkwaliteit, zelfs in moeilijke belichtingssituaties. Het lensbereik is uitgebreid van 28mm tot 75mm. De Leica Q2 is perfect voor straat-, architectuur-, landschap- en portretfotografie.

Het autofocusssysteem van de Leica Q2 stelt zich in minder dan 0,15 seconden scherp op het onderwerp en is daarmee één van de snelste full frame camera's met een vast brandpunt. Het is mogelijk om 10 opnamen per seconde bij een volledige resolutie van 47,3 megapixels te maken.

Deze camera beschikt over een OLED-zoeker, met een resolutie van maar liefst 3,68 megapixels. Deze hoge resolutie biedt ten allen tijde volledige controle over het onderwerp en leidt tot verbeterde kleurdiepte en een hoger contrast. De Leica Q2 beschikt over een geïntegreerde WiFi module voor draadloze overdracht van foto's en video's, maar ook om andere apparaten op afstand te bedienen.

Voor het uiterlijk van de Leica Q2 worden alleen de beste en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. De camera heeft een optimale grip en een nieuw ontworpen dioptrie-instelknop op de achterkant van de camera.

De batterij SCL4, die we kennen uit de Leica SL wordt nu ook in de Q2 gebruikt.


  • 47,3 megapixel CMOS sensor
  • Leica Summilux 28mm f/1.7ASPH
  • Objectief: 11 elementen in 9 groepen, 3 asferische lenzen
  • ISO: tot 50.000
  • OLED zoeker met 3,68 megapixels
  • 3" LCD touchscreen
  • Video resolutie: 4K
  • Ingebouwde WiFi en Bluetooth