Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Leica Q (typ 116) Khaki

 
4.780,00
LAQK
+

Leica Q (typ 116) Khaki Beperkte oplage 495 stuks

De Leica Q (typ 116) compactcamera in de kleur khaki heeft een 24 MP Full-Frame sensor en een bijzonder lichtgevoelig vaste brandpunt en onderscheidt zich door zijn snelle en intuïtieve bediening. Het Leica Summilux 28mm F1.7 Asph. objectief maakt de Leica Q de perfecte camera voor straat-, architectuur- en landschapsfotografie. De camera creëert rijk gedetailleerde opnamen met een extreem lage ruis in optimale kwaliteit bij ISO-waarden tot 50.000. De Leica Q biedt de grootst mogelijke creatieve vrijheid voor het realiseren van zelfs de meest veeleisende fotografische ambities. Zeker dankzij de praktische optie om snel te kunnen schakelen tussen macro, automatische of handmatige scherpstelling.

De Leica Q heeft de snelste lens in zijn klasse, de Summilux 28 mm F1.7 Asph. De lens biedt vele creatieve mogelijkheden met selectieve focus. Met zijn klassieke brandpuntsafstand van 28 mm reproduceert het scènes met natuurlijke perspectieven en verhoudingen. Het brede diafragma van de Leica Q en de ingebouwde optische beeldstabilisatie bieden een uitzonderlijke beeldkwaliteit in alle lichtomstandigheden. De autofocus van de camera werkt ook in realtime en is de snelste in de compacte full-frame cameracategorie. Met een nieuw ontwikkelde processor uit de Leica Maestro II-serie worden gegevens met enorme snelheid verwerkt. Hierdoor kan de gebruiker continu fotograferen met een snelheid van tien beelden per seconde bij volledige resolutie, veel sneller dan alle andere vergelijkbare camera's.

De digitale frameselector van de Leica Q breidt uw creatieve bereik uit. Naast 28 mm bij volledige resolutie biedt deze functie ook brandpuntsafstanden van 35 en 50 mm. De bijbehorende frames worden met een druk op de knop in de zoeker weergegeven. Het voordeel: u kunt nog steeds zien wat er gebeurt buiten het kader met de lichte lijn en u kunt sneller reageren op veranderingen in en rond de scène op dezelfde manier als met een afstandzoekercamera. Met de Leica Q blijft deze veelzijdigheid beschikbaar, zelfs nadat de scène is vastgelegd. Terwijl de door het frame gedefinieerde scène wordt vastgelegd in JPEG-indeling, behouden bestanden in DNG-indeling het volledige gezichtsveld van de 28 mm-lens.