Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Leica M10P safari

 
7.865,00
LAM10P S
+

De Leica M10P safari is een beperkte uitgave van 1500 stuks, waar wij enkele exemplaren van hebben kunnen bemachtigen.

Deze ongebruikelijke speciale afwerking kent een lange traditie bij Leica. De eerste Leica camera's met deze hoogwaardige afwerking in olijfgroen zijn oorspronkelijk ontworpen en gebouwd voor gebruik in het veld. Hun reputatie als robuust en betrouwbaar gereedschap onder extreme omstandigheden verspreidde zich snel over de hele wereld. Wat in 1960 begon met de Leica M1 'Olive' voor de Duitse strijdkrachten, werd een succesverhaal.

Met de Leica M10-P 'Edition Safari' begint een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de olijfgroene camera's. Deze populaire speciale edities hebben sinds de jaren zestig bewonderende blikken gegeven en hebben de reputatie zowel robuust als zeer gewild te zijn. De Leica M10-P 'Edition Safari' heeft dezelfde prestaties en technische mogelijkheden als de Leica M10-P camera, inclusief de stille mechanische sluiter.

De speciaal verpakte camerabehuizing wordt aangevuld met een draagriem en een mapje voor SD-geheugenkaarten en creditcards, beide gemaakt van echt volnerf rundleer. Deze premium accessoires in Brandy-kleurig leder vormen een aanvulling op en accentueren de esthetiek van de speciale editie. De Leica M10-P 'Edition Safari' is beperkt tot 1.500 camera's wereldwijd.

Alle andere kenmerken, functies, materialen en de afwerking van de Leica M10-P 'Editon Safari' voldoen aan dezelfde hoge eisen als die van de 'standaard' Leica M10-P.