Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Corona Virus

17-03-2020
door Dieter Rembrandt

Nikon D6 verwacht Eind Maart 2020!

22-02-2020
door Dieter Rembrandt

Pre-order De Nikon D6 Klik Hier

Binnenkort verkrijgbaar! FUJIFILM X100V

08-02-2020
door Dieter Rembrandt

De FUJIFILM X100V is het meest recente model in de mooie reeks van iconische, draagbare en fun X100 compacte digitale camera's.

De X100V is uitgerust met een nieuwe 23mmF2 lens, en kent tal van verbeteringen: Advanced Hybrid Viewfinder, goede weerbestendigheid en een nieuw draaibaar LCD scherm, naast nog een hele reeks andere updates.

Dankzij de laatste generatie X-TransTM CMOS 4 sensor en X-Processor 4, voorziet de X100V zowel de professionele fotografen als creatieve beeldenmaker van een makkelijk te gebruiken toestel, dat tegelijk een uitstekende beeldkwaliteit biedt en is uitgerust met krachtige tools om zowel foto als video te maken.

De belangrijkste karakteristieken en verbeteringen van de X100V omvatten:

  • Een knap ontworpen camera, met verbeteringen zodat je de X100V nog beter kan bedienen;
  • Goed weerbestendig dankzij de optionele AR-X100 adapter ring en de PRF-49 beschermingsfilter;
  • De 23mmF2.0 lens zorgt voor nog betere resolutie en verlaagde distortie;
  • De X100V laat je ook toe om 4K video op te nemen aan 30 beelden per seconde of 120 beelden per seconde bij 1080p om super slow motion effecten te creëren;
  • Dankzij de verschillende opnamefuncties, zoals monochromatic Color of Color Chrome Effect, kan je meteen je creatieve visie op de gemaakte beelden loslaten.

Prijs en beschikbaarheid

  • Uitvoeringen: X100V Black of Silver
  • Aanbevolen verkoopprijs: 1499 EUR
  • Beschikbaarheid: rond begin maart 2020

Leica News

03-12-2019
door Dieter RembrandtLeica Fotos 2.0

Seamless. Instant. Everywhere.
A few of the features of the Leica FOTOS 2.0 app include Adobe Lightroom integration, Apple iPad compatibility and remote video function. Discover the revolution for your mobile workflow.
More Infos →
Leica CL "Edition Paul Smith"
Limited Edition

The classic Leica CL has been given a design makeover by Paul Smith's team. The colourful makeover features bold accent colours, a striped base and unique design elements, creating a second to none edition yet again.
Learn more →
Leica SOFORT Red
The instant picture camera created by the Leica Design Team is now also available in red. The versatile features and creative opportunities offered by the Leica SOFORT let users instantaneously create truly haptic works of art. A camera that impresses not only with an exciting design, but it also lets its users capture and hold unique moments in their hands within only a few seconds.
Learn more →
"47 MP and the speed that I need"
Photographer Tino Scherer is enthusiastic about working with the Leica SL2: "I just need to press the shutter release button and I get exactly the image that I'm after. Set the focus to the middle, the wakeboarder jumps over, and I get the perfect shot – razor-sharp."
Discover his images →

Canon kondigt de ontwikkeling aan van de EOS-1D X Mark III

24-10-2019
door Dieter Rembrandt

Canon kondigt de ontwikkeling aan van de EOS-1D X Mark III

Canon Inc. kondigt vandaag de ontwikkeling aan van de lang verwachte EOS-1D X Mark III – de opvolger van de wereldberoemde EOS-1D X Mark II. Dit topmodel onder de DSLR-camera's is perfect voor sport- en wildlifefotografie en wordt ontwikkeld op basis van feedback van de internationale community van EOS-1D X- en EOS-1D X Mark II-fotografen naar aanleiding van uitgebreide praktijktests door professionele fotografen van over de hele wereld. De EOS-1D X Mark III is het resultaat van Canon's indrukwekkende kennis en expertise op het gebied van optica en kent een indrukwekkende stap voorwaarts in autofocus met een sterk verbeterde beeldkwaliteit, videofunctie en uitgebreide communicatieopties. Professionals hebben er alle vertrouwen in dat ze met deze camera 'het shot' kunnen vastleggen en dat ze die met een concurrerende snelheid – sneller dan ooit tevoren – kunnen aanleveren. Ideaal voor een sector waarin alles steeds sneller gaat.

Ongeëvenaard: een revolutionaire ontwikkeling in autofocus

De EOS-1D X Mark III is razendsnel – met een uitzonderlijke precisie, betrouwbaarheid, een krachtige autofocus en nauwkeurig volgen van onderwerpen – waardoor fotografen een grotere keuze hebben als het gaat om het kiezen van de perfecte opname. Het nieuwe autofocusalgoritme van de camera verbetert de stabiliteit en trackingeigenschappen – zowel met de optische zoeker als in de Live View-modus – met behulp van deep learning-technologie voor een nauwkeurige scherpstelling bij elke opname. Bij het werken met de optische zoeker maakt de EOS-1D X Mark III gebruik van een nieuwe autofocussensor die in het midden van de sensor ongeveer 28x de resolutie van de EOS-1D X Mark II biedt – het huidige cameramodel voor de professionele fotograaf.

De EOS-1D X Mark III biedt naast een groter AF-helderheidsbereik met meer precisie, ook een reeks autofocusfuncties waarmee fotografen 'het shot' kunnen vastleggen. In Live View beschikken gebruikers dankzij het Dual Pixel CMOS AF-systeem over 525 AF-gebieden die ongeveer 90 x 100 procent van de beeldsensor beslaan. Door hetzelfde AF-algoritme te gebruiken als bij het fotograferen met de optische zoeker is er meer flexibiliteit bij het kiezen van de compositie, of het nu een racewagen op een circuit of een vogel in de lucht is. De EOS-1D X Mark III ondersteunt aanzienlijk hogere frame rates bij volledig AF en AE met de optische zoeker (tot ca. 16 fps met mechanische sluiter) en Live View (tot ca. 20 fps met mechanische of elektronische sluiter). Daarnaast zorgen de CFexpress-kaartsleuven van de camera, dat vergeleken met het voorgaande model vijfmaal de RAW-reeks aan opnamen mogelijk is.

Uitdagende creativiteit – leg alles vast

De EOS-1D X Mark III is een duidelijk voorbeeld van Canon's streven om de grenzen van innovatieve imaging verder te verleggen met behulp van superieure optische technologie. De camera ondersteunt een geheel nieuwe, door Canon ontwikkelde CMOS-sensor en DIGIC-processor. Met als resultaat een nog hogere beeldkwaliteit bij hoge ISO-waarden en de mogelijkheid om foto's met 10-bits vast te leggen in het HEIF-bestandstype. Het vermogen van de 4K-resolutie brengt verhalen tot leven dankzij de bioscoopbeleving van 4K-video, waaronder 4K60p met 10-bits Canon Log interne beeldregistratie. De EOS-1D X Mark III vermindert de hoeveelheid apparatuur die professionals voor een project nodig hebben en maakt ook opnamen in RAW bij zowel video's als foto's.

Sneller dan ooit content aanleveren

Voor professionals geldt dat het aanleveren van content net zo belangrijk is als het vastleggen van beelden. Met de ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit en energiezuinige Bluetooth plus gps maakt de EOS-1D X Mark III, aanleveren eenvoudig. Om steeds krappere deadlines te halen, verzendt de camera beeldgegevens met tweemaal de snelheid van de EOS-1D X Mark III wanneer de ingebouwde ethernetaansluiting of de nieuwe, optionele wireless file transmitter – de WFT-E9 – wordt gebruikt. Deze laatste is ook compatibel met de onlangs door Canon geïntroduceerde Cinema EOS C500 Mark II-camera. Dankzij de

eenvoudige netwerkconfigurator zorgt de EOS-1D X Mark III voor een aanzienlijke verbetering van professionele workflows.

Een uitbreiding op de professionele kitbag

Huidige gebruikers van de EOS-1D-modellen zullen het werken met de EOS-1D X Mark III als vertrouwd ervaren. De vingers herkennen de ergonomie van de camera en dit maakt een vlekkeloze navigatie mogelijk. De van magnesiumlegering vervaardigde body biedt de duurzaamheid die van Canon EOS-1-camera's wordt verwacht. Professionele fotografen mogen rekenen op dezelfde indrukwekkende constructiekwaliteit als van de EOS-1D X Mark II – dankzij de hoogwaardige afdichting is de camera dan ook bestand tegen zware omgevingscondities, zoals wind, regen en vocht. De verlichte toetsen en knoppen van de EOS-1D X Mark III zorgen voor een nauwkeurige bediening in uitdagende, donkere en slecht verlichte omgevingen en helpen fraaie opnamen bij weinig licht te maken. De camera biedt ook een nieuwe, extra bedieningsmogelijkheid voor het selecteren van AF-punten. Deze is ingebouwd in de AF-ON-knop, zodat fotografen in een fractie van een seconde van AF-punt kunnen wisselen, waardoor hun werk nog eenvoudiger wordt. De sterk verbeterde gebruiksduur van de accu – met dezelfde LP-E19 – stelt professionals ook in staat gedurende langere tijd te fotograferen en filmen, zonder accu's te moeten verwisselen; dit verkleint de kans op het missen van 'het shot'.

Dit is een vooraankondiging, prijs en leverbaarheid worden op een later tijdstip meegedeeld.


Olympus E-M5 Mark III pre-order

18-10-2019
door Dieter Rembrandt

Olympus E-M5 Mark III pre-order €100 korting

Pre-order en ontvang €100 kassakorting!

Pre-order de nieuwe Olympus OM-D E-M5 Mark III vóór 15 november en ontvang €100 kassakorting op de camera zodra deze geleverd wordt.

Carry More, For Less herfst 2019

15-10-2019
door Dieter Rembrandt

Carry More, For Less

Camera's

X-T3 Body

€ 100

X-T3 18 - 55mm kit

€ 100

X-T3 16 - 80mm kit

€ 100

X-T30 Body

€ 80

X-T30 18 - 55mm kit

€ 80

X-T30 15 - 45mm kit

€ 80

X-T30 15 - 45mm + 50 - 230mm kit

€ 80

X-Pro2 Body

€ 200

X-Pro2 XF23mm F2 Graphite

€ 300

X100F

€ 200

X-T20 Body

€ 100

X-T20 18 - 55mm Kit

€ 100

X-T20 15 - 45mm Kit

€ 100

X-T20 15 - 45mm + 50 - 230mm Kit

€ 100

X-E3 Body

€ 100

X-E3 18 - 55mm Kit

€ 100

X-E3 23mm Kit

€ 100

X-E3 15 - 45 Kit

€ 100

X-T100 Body

€ 100

X-T100 15 - 45mm Kit

€ 100

X-T100 15 - 45mm + 50 - 230mm kit

€ 100

Lenzen

XF14mm F2.8 R

€ 100

XF16mm F1.4 R WR

€ 100

XF23mm F1.4 R

€ 100

XF56mm F1.2 R

€ 100

XF56mm APD F1.2 R

€ 150

XF80mm F2.8 R LM OIS WR Macro

€ 150

XF90mmF2 R LM WR

€ 100

XF200F2 + Teleconverter

€ 400

XF8 - 16mmF2.8 R LM WR

€ 300

XF10 - 24mm F4 R OIS

€ 100

XF16 - 55 F2.8 R WR

€ 200

XF50 - 140mm F2.8 WR

€ 200

XF18 - 135mm F3.5-5.6 R WR

€ 100

XF55-200mm F3.5-F4.8 R OIS

€ 100

XF100 - 400mm F4.5-F5.6 R LM OIS WR

€ 200

Meer Info
Nikon Z 50 Pre-order Promo

15-10-2019
door Dieter Rembrandt

Nikon Z 50 Pre-order


Directe Kasa korting op de Pre-order van onderstaande Nikon Z 50 kits

Pre-order kan telefonisch en via mail


Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht